Nieuws

poi

Teckelrennen 2024:                                               
Wanneer: 2e pinksterdag - maandag 20 mei 2024
Voor wie: alle teckels (jong en oud)
Kosten: GRATIS
Te doen: Teckelrennen, horecapunten voor eten en drinken, leuke teckel activiteiten, standhouders, huifkartocht vanuit de parkeerplaats etc.

Deelname voor zowel teckels als de baasjes is gratis. Het teckelrennen start om 11.30 uur, inschrijven kan vanaf 10.30 uur. Alle teckels zijn welkom om te strijden voor de snelste tijd. De deelnemende teckels worden ingedeeld in verschillende klassen (puppy's - volwassenen - veteranen).

Het is de bedoeling dat de teckels (onder aanmoediging van hun baasjes en fans) zo snel mogelijk naar de overkant van het veld racen en hiermee de snelste tijd in hun klasse neerzetten. De 3 winnaars van iedere klasse worden verwend met een mooi prijzenpakket. Oook de overige deelnemers gaan niet met lege handen naar huis.

Aan het einde van e middag wordt er afgesloten met een Grande Finale en wordt de winnaar ' Teckelracen 2024' uitgeroepen. Een HEERLIJK evenement waar enkele stanhouders aanwezig zijn en natuurlijk met diverse horecapunten om lekker te eten en te drinken. Wij kijken uit naar jullie komst!  TOT DAN!

Vanaf 01-01-2024:                                                   
Worden de lessen ook binnen gegeven.
Zo kunnen we onder alle weersomstandigheden trainen.

Meer informatie:
https://www.peelhofke.nl/cursussen/puppy-cursus/